Contact

  • info@nibevo.com
  • Molenhof 13
  • +31 (0)495 - 49 97 49
  • 6021 DX Budel
  • the Netherlands

Home & Design Kerstcollecties

Ieder jaar presenteren wij in februari op de Nederlandse Kerstpakkettenbeurs in Houten, onze nieuwe kerstcollecties voor het najaar.

Wij leveren artikelen, die in een kerstpakket verwerkt kunnen worden. We stellen dus geen pakketten samen. Het gaat uitsluitend om artikelen op het gebied van Home & Design. Dit doen wij in samenwerking met een toeleverancier die tweemaal per jaar haar collectie vernieuwd. 

Wat is Home & Design?
Wij hebben allerlei verschillende Home & Design artikelen. Van theelichthouders tot windlichten, van deurstoppers tot kaarsendovers. Op houtgebied bieden wij bier- en wijnkratjes, houten kerstboompjes in diverse formaten en plantenbakken aan. De kerstboomzak, de vuurhaard en de gevlochten witte mand zijn dit jaar bijzonder in trek. En de kerstmannen van keramiek, de deurstopper van stof in de vorm van een uil en de carkit voor mannen zijn eveneens erg populair.

Bezoek ons op 7 en 8 februari 2017 op de Nederlandse Kerstpakkettenbeurs en u kunt uw assortiment weer up-to-date brengen met onze kerstcollecties. Natuurlijk kunt u ook voor die tijd contact met ons opnemen, wij helpen u graag.

Belangrijk om te weten: wij leveren onze Home & Design kerstcollecties uitsluitend aan de vakhandel.

Bekijk ons assortiment

Wilt u meer weten?

Neem gerust contact met ons op.

+31 (0)495 - 49 97 49