Contact

  • info@nibevo.com
  • Molenhof 13
  • +31 (0)495 - 49 97 49
  • 6021 DX Budel
  • the Netherlands
news afbeeldingen news afbeeldingen news afbeeldingen

Terug naar overzicht

news afbeeldingen

IDUN Minerals workshop voor finalisten Miss Nederland

Op dinsdag 18 juli verzorgden we een IDUN Minerals workshop voor de finalisten voor Miss Nederland 2017. De beauty’s kregen uitleg van onze cosmeticaproducten en werden prachtig opgemaakt door onze visagisten. Het was een gezellige dag, waarbij wij de beauty’s wat beter leerden kennen en zij onze mooie cosmeticalijn. Ze kregen ‘tips & tricks’ en mochten het vervolgens in de praktijk brengen en zichzelf opmaken.

IDUN Minerals
IDUN Minerals is een full colour make-up lijn op basis van pure minerale formules. Nibevo International is de exclusieve distributeur van IDUN Minerals op de Benelux markt. Op de pagina IDUN Minerals lees je meer over onze minerale make-up.

Sponsor van Miss Nederland 2017
Wij zijn, met IDUN Minerals Nederland, officiële sponsor van Miss Nederland. We hebben Zoey Ivory (Miss Nederland 2016) het afgelopen jaar ondersteund met onze IDUN producten en ook de toekomstige Miss Nederland 2017 ontvangt straks cosmetica van ons. De komende maanden blijven we, met Nibevo International, de 12 finalisten volgen. We wensen de meiden heel veel succes en vooral ook plezier!

Meer informatie over Miss Nederland vind je op de website: www.missnederland.nl. Meer informatie over IDUN Minerals vind je op www.idunminerals.nl en op Facebook (@idunmineralsNL).

 

news afbeeldingen news afbeeldingen