Contact

  • info@nibevo.com
  • Molenhof 13
  • +31 (0)495 - 49 97 49
  • 6021 DX Budel
  • the Netherlands

Over ons

Nibevo staat voor Nieuw Betuws Voornemen. Ons bedrijf zijn we namelijk in 1998 gestart in, u raadt het al, de Betuwe. Inmiddels zijn we al weer ruim 15 jaar gevestigd in het grensdorpje Budel, dichtbij de Belgische grens, ten zuiden van Eindhoven. Bekend van het Budels bier en het Ledûb volleybal toernooi. Vanwege de centrale ligging is ons magazijn nog wel gevestigd in de Betuwe, in de omgeving van Arnhem.

Nibevo International is een verkooporganisatie die zijn assortimenten aanbiedt op de Benelux markt. We leveren verschillende Home & Design artikelen voor kerstgeschenken. Zijn toonaangevend op het gebied van cosmetica geschenksets. En, we hebben het Zweedse make-up merk IDUN Minerals in ons assortiment. In april 2016 hebben we deze prachtige minerale make-up geïntroduceerd op de Nederlandse en Belgische markt.

Met onze jarenlange ervaring op de Nederlandse retailmarkt, weten wij als geen ander zeer flexibel in te spelen op de wensen van onze klanten. Vanwege de kleine organisatie hebben wij directe lijnen naar onze afnemers en zijn we heel service- en klantgericht.

Neem contact op

Ons team staat voor u paraat.

Nibevo denkt ook aan de kids!

Wij leveren licentie producten op de Benelux markt. Denk hierbij aan cosmeticasets. Voor kinderen zijn er speciale sets van Frozen, Minnie Mouse, Disney Princess, Barbie, My Little Ponny, Tsum Tsum en… nog vele anderen. Ons aanbod wisselt ieder jaar. Onze producent Markwins International heeft wereldwijd de licenties van deze assortimenten op het gebied van cosmetica.

Is uw interresse gewekt?

Neem gerust contact met ons op.

+31 (0)495 - 49 97 49

Deze klanten gingen u onder andere voor